Ansök om ett smslån, enkelt och smidigt!

Ansökan om ett sms lån är gratis och du kan låna upp till 10 000 kr i tre månader!

Välj ditt lån

Välj ditt önskade belopp, du kan ansöka om belopp upp till 10 000 kr

Din löptid

30 dagar 90 dagar

Tusentals nöjda kunder kan inte ha fel


Säker identifiering

Identifiera dig säkert via din bank, kopia på ID-handling eller välkomsbrev.

Gratis ansökan

Att ansöka om smslån hos oss är gratis och besked lämnas direkt.

Inga dolda avgifter

Vi har inga dolda avgifter eller krångliga avtal.

Ingen UC och sekretess

Vi behandlar din ansökan med sekretess och ingen kan se att du har ansökt.

Vad tycker de som har använt oss?


Låna upp till 10 000 kr och betala av på tre månader

Smslån sedan 2006 med Kundfinans.se™

Sedan 2006 har Kundfinans erbjudit ett av Sveriges bästa Sms-lån och Mobillån till tusentals nöjda kunder. Med unik teknik kan du enkelt låna upp till 10 000 kr, snabbt och säkert.

När du tar ett Smslån hos oss kan du förvänta dig att det inte tillkommer några dolda avgifter eller krångliga avtal. Du kan ansöka om ett lån hos oss dygnet runt här på hemsidan på din dator eller mobil.

Kontakta kundtjänst

Skicka

Snabblån med ansvarsfull kreditgivning

Kundfinans.se™ bedriver en ansvarsfull kreditgivning enligt konsumentkreditlagen. Vi följer alla riktlinjer och bestämmelser från konsumentverket och finansinspektionen, kreditgivaren bakom Kundfinans är ett konsumentkreditinstituet som är registretat hos finansinspektionen. Kundfinans.se™ räntor på smslån alltid är fasta och tydliga och anges direkt på hemsidan.


Nyheter från kundfinans

Små banker ger lägre boränta och h...

Nischbankerna brädar storbankerna både när det kommer till snitträntor på bolån och inlåningsräntor. Den lägsta snitträntan för juni…

Läs hela artikeln

1/8 2016

Nya ”RUT-tjänster” från och med 1...

Fr.o.m 1 augusti kan man göra RUT-avdrag även för flytt- och IT-tjänster. Trädgårdstjänster får utökat RUT-avdrag. Tidigare har…

Läs hela artikeln

1/8 2016

7 tips inför semestern

1. Utnyttja kortrabatterna! Ica, Coop, Ikea etc har ofta många bra erbjudanden att komma ihåg att utnyttja, så…

Läs hela artikeln

1/7 2016

Villkor: Kundfinans.se är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578 och besöksadress: Östra ågatan 31, 753 22 Uppsala. För att få låna pengar via Kundfinans krävs det att låntagaren har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Kundfinans.se tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK och förseningsavgift om 95 SEK efter fem dagar från förfallodatum, efter 10 dagar utgår ytterligare en inkassoavgift på 180 SEK. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen går ärendet vidare till Kronofogdenmyndigheten vilket kan innebära att kredittagaren får en betalningsanmärkning.