Internetlån

Internetlån Snabblån mikrolån

Internetlån med BankIDDu har sannolikt hört dessa termer förut och egentligen betyder de alla precis samma sak. Ett internet lån snabblån eller mikrolån är helt enkelt ett lån som går snabbt och väldigt smidigt att ta. Till skillnad från andra lån, exempelvis traditionella banklån, går ett snabblån oftast igenom samma dag som du ansöker – förutsatt att du som kund uppfyller vissa krav. Med över 100 000 registrerade och återkommande kunder, är Kundfinans en av de ledande aktörerna när det kommer till mikrolån på den skandinaviska marknaden.

SMSlån med bankid

För att ta ett internetlån hos Kundfinans ska du ha fyllt 18 år, ha en taxerad inkomst på minst 100 000 kr och vara fri från betalningsanmärkningar. Det går fort att registrera ett kundkonto, varefter du kan börja låna. Beloppen varierar mellan 500 och 10 000 kr och låneskulden plus räntan ska betalas tillbaka inom 30 dagar för belopp under 5 000kr, för belopp över 5 000 kr skall lånet återbetalas inom 90 dagar på tre tillfällen.

Att ta ett snabblån är ofta det bästa alternativet om du behöver få loss pengar direkt, eftersom konceptet går ut på att minimera de krångliga processer man vanligen förknippar med ett lån. Att boka ett möte med en bank och sitta i långa lånesamtal är tidskrävande och omständigt, medan microlån är raka motsatsen. Ett mikrolån är dessutom oftast mindre än traditionella lån och banker är oftast inte intresserade av att låna ut pengar om det inte handlar om större summor.

När kommer pengarna?
Ett snabblån eller mikrolån från Kundfinans finns på ditt svenska bankkonto inom 24 timmar, förutsatt att du ansöker på en vanlig arbetsdag. När du registrerat ditt konto är det fritt fram att börja låna pengar, men du kan endast ta ett mikrolån i taget. Så fort du betalat tillbaka summan och räntan, kan du låna igen. Kundfinans snabblån har inga dolda avgifter och varje fast lånebelopp har alltid en given ränta.