Låna pengar i dag

Låna pengar i dag

Hos Kundfinans kan du låna pengar enkelt, snabbt och smidigt. Vi erbjuder snabblån mellan 500 och 10 000 kronor, alla våra lån under 5 000 krär på 30 dagar medan lån på 5 000 kr till 10 000 kr är uppdelade på tre delbetalningar. Detta innebär att kunden har en månad eller tre månader på sig att betala tillbaka lånet plus räntan, samt att det inte går att delbetala. Den effektiva räntan är fastställd av Konsumentverket och alla villkoren för alla våra lån är klara och tydliga.
När du ansöker om ett smslån hos Kundfinans görs alltid en kreditupplysning. Denna genomförs säkert och du får alltid ett meddelande om att en kreditupplysning gjorts. Så länge du fyllt 18, har en taxerad inkomst på minst 100 000 kronor och är fri från betalningsanmärkningar, kommer du att ha pengarna på ditt konto inom en bankdag.

Några räkneexempel
De flesta som lånar hos Kundfinans behöver pengar snabbt. Kundfinans har över 100 000 nöjda, återkommande kunder och att registrera sig och komma igång tar bara några minuter. Men en viktig sak att tänka på är att våra lån inte är räntefria. Däremot har Kundfinans inga dolda avgifter eller krångliga avtal. Du kan alltid ta en titt på vår räntetariff och se exakt hur mycket varje lån kostar med ränta.
Beloppet du ska betala tillbaka inom 30 dagar eller 90 dagar beroende på hur högt lånebeloppet är. Lånar du 500 kronor – minimibeloppet hos Kundfinans – blir räntebeloppet 165 kronor och du betalar alltså tillbaka 665 kronor. Om du istället lånar ett högre belopp, exempelvis 10 000 kronor, betalar du tillbaka 12 300 kronor på tre tillfällen, delvis 4 100 kr i månaden i tre månader. Räntan är alltid högre på mindre belopp, så om du vet att du vill låna igen kan det vara en bra idé att välja ett högre lånebelopp direkt.

När ska jag låna?
Om du behöver få loss pengar snabbt, exempelvis om du inväntar en lön och vill boka en resa, är Kundfinans det perfekta alternativet för dig. Våra konkurrenskraftiga räntor och långa återbetalningstid har gjort oss till en av marknadens mest populära aktörer. Om du vet att du kommer att ha svårt att betala tillbaka lånet är snabblån ingen bra idé, men så länge du uppfyller villkoren är våra lån alltid ett bra alternativ.